Infoavond 'Klimaatrobuuste tuinen'

Geplaatst op 30/08/2024

Op 01.10.2024

Is jouw tuin klaar voor de toekomst?

Heb je plannen om binnenkort je tuin aan te leggen? Vind je het tijd om je saaie gazon in te ruilen voor een fleurige bloemenweide of schaduwrijke border? Vind je het zalig zitten onder een boom? Lig je ook liever in de hangmat dan achter je grasmaaier aan te lopen? Gun je je kinderen een leuke speelplek met een klimboom, wilgenhut of plukfruit?

Dan wil je beslist gaan voor een natuurlijke tuin, die koelte biedt, die vol zoemend leven is en waar je beperkt werk aan hebt!

We helpen je graag op weg. Assenede hiervoor de provinciale tuincoach uit. Die vertelt in een boeiende presentatie wat natuurlijke tuinen zijn en waarom we die in de toekomst hard nodig hebben. 
Deze infoavond gaat door op dinsdag 1 oktober 2024 om 19.00 uur in GC De Bijenkorf, Sportstraat 4 9960 Assenede.

Dit evenement is gratis maar u dient zich vooraf in te schrijven via onderstaand inschrijvingsformulier.

Er is nadien nog de mogelijkheid om persoonlijk langs te gaan bij de tuincoach voor individueel tuinadvies, hiervoor kan je je ook in te schrijven op avond. Het persoonlijk adviesmoment zal in de weken erna doorgaan. Op basis van de foto’s en een situatieschets van je tuin die je meebrengt, zet de tuincoach jou met tips en ideeën op weg om je tuin om te vormen en natuurlijk her in te richten.

Inschrijvingsformulier infoavond Klimaatrobuuste tuinen

1 oktober 2024 in GC De Bijenkorf

* zijn verplicht in te vullen velden.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies