Vernieuwd gemeentemagazijn geopend

Geplaatst op 10/10/2017

Het gemeentemagazijn werd klantvriendelijk ingericht en er kwamen nieuwe vertrekken voor de buitendiensten van de gemeente Assenede.

Vernieuwd gemeentemagazijn geopend

Deze middag opende in Assenede het vernieuwde gemeentemagazijn de deuren. De bestaande loods op de site van het gemeentehuis werd klantvriendelijk ingericht en er kwamen nieuwe vertrekken voor de buitendiensten van de gemeente Assenede. De oude brandweerkazerne gaat binnenkort tegen de vlakte en maakt plaats voor extra parkeerruimte voor het gemeentepersoneel.

“De herinrichting was nodig”, zegt Erik Roegis, verantwoordelijk voor werken in eigen regie. “Door een onthaal te creëren in de loods hebben we ons magazijn al een pak klantvriendelijker gemaakt. Daarnaast werd alles heringedeeld zodat het voor onze magazijnier overzichtelijker werken is.”

De gemeentearbeiders kregen ook een nieuw onderkomen. “De vorige vertrekken waren niet meer van deze tijd”, weet Roegis. “Daarom hebben we ervoor gekozen containers aan te bouwen aan onze gemeenteloods. Daar hebben onze mensen voortaan alle comfort die ze nodig hebben om tot rust te komen tijdens hun pauzes.”

De oude brandweerkazerne, die nu dienst deed als veredelde opslagplaats voor de technische dienst, wordt binnenkort gesloopt en maakt plaats voor extra parkeerruimte voor het personeel. “Ik denk dat onze technische dienst goed zit voor de komende jaren”, zegt burgemeester Philippe De Coninck, die op termijn de technische dienst ziet verhuizen naar een centralere plek in de gemeente. “Die plannen moeten op middellange termijn gezien worden. Vandaar dat de modernisering van onze huidige vertrekken zich wel degelijk opdrong. Ik denk dat we tevreden mogen zijn met deze realisatie.”

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies