Steffi wint kleurwedstrijd en krijgt haar eigen ‘Flo en Floerke’

Geplaatst op 13/10/2017

Geslaagd einde van geslaagde speelpleinzomer

Steffi wint kleurwedstrijd en krijgt haar eigen ‘Flo en Floerke’

De zomer van Flo en Floerke was opnieuw reuzeleuk! Samen op sport- en themakamp, met je vriendjes en de animatoren ravotten op het speelplein, de leukste animaties bij IBO: het was écht geweldig! Ook dit jaar deden we voor de 3de keer op rij een te gekke kleurwedstrijd!  Steffi Vangansbeke uit Oosteeklo werd met haar originele tekening de winnares. Vandaag gingen we op bezoek in de derde klas van basisschool De Zeppelin en trakteerden Steffi en de klas van juf Lisa op een grote zak snoep en een eigen Flo en Floerke! Proficiat Steffi, heel goed gedaan!

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies