Nieuws - Beekstraat en Doodhoek afgesloten door wateroverlast

Geplaatst op 13/12/2017

Beekstraat en Doodhoek afgesloten door wateroverlast

Beekstraat en Doodhoek afgesloten door wateroverlast

De Beekstraat, tussen Kaprijke en Bassevelde, kampt momenteel met ernstige wateroverlast. De combinatie van smeltwater en zware regenval zorgt ervoor dat het wegdek er blank staat.

Daarom werd in overleg met de gemeente Kaprijke beslist de Beekstraat af te sluiten tussen Kraaigemstraat en Vaartstraat. Ook Doodhoek in Bassevelde kampt met wateroverlast en wordt afgesloten ter hoogte van Oude Boekhoutestraat en Hooghofstraat. Op verschillende andere locaties is de situatie kritiek. Onder andere in de Hedenkenstraat en de Kraaigemstraat wordt de situatie van op de voet gevolgd. Brandweer, polderbesturen en gemeentediensten zitten momenteel samen om de situatie op de voet te volgen. Vannacht wordt nog zo’n 30 liter neerslag verwacht.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies