Nieuws - Dringende rioleringswerken op Landsdijk

Geplaatst op 24/01/2018

Dringende rioleringswerken op Landsdijk

Dringende rioleringswerken op Landsdijk

Op donderdag 25 januari wordt op de Landsdijk gestart met dringende rioleringswerken. Recent werd vastgesteld dat één van de rioleringsbuizen onder het wegdek onmiddellijk aan vervanging toe is. Het wegdek wordt er onderspoeld, wat het risico op een verzakking zeer reëel maakt.  Door de werken wordt de Landsdijk tijdelijk afgesloten ter hoogte van huisnummer 120. Er is een omleiding via Knokstraat en Hoge Vorst. De werken duren tot en met  vrijdag 2 februari. Uiteraard dient rekening gehouden te worden met eventueel weerverlet.

Meer info via onze Technische dienst Wegen en Verkeer, 09 341 95 83, technischedienst@assenede.be

 

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies