Nieuws - AKMO II ‘bedrijvenzone’ volledig uitverkocht

Geplaatst op 30/01/2018

AKMO II ‘bedrijvenzone’ volledig uitverkocht

AKMO II ‘bedrijvenzone’ volledig uitverkocht

De nieuwe AKMO II-bedrijvenzone langs de N49/E34 in Assenede is volledig uitverkocht. De AKMO II-zone telt 6.613 vierkante meter bedrijventerrein.

De laatste drie percelen gingen de deur uit op 25 januari. Dat meldt Veneco, dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van het bedrijventerrein.

Het bedrijventerrein is gelegen aan de N49/E34 en heeft een oppervlakte van bijna 8 ha. Hierin zitten ook de groenstroken, bufferzone, wegenis en de vrachtwagenparking. De parking wordt beheerd door de gemeente Assenede.

Na de laatste bouwwerken zullen er in totaal 20 bedrijven actief zijn op de KMO-zone.  De interesse voor het terrein kwam voornamelijk van lokale ondernemers zoals een dakwerker, plaatser van vloeren en opritten, metaalconstructeur, schrijnwerker,... Sommige bedrijfsgebouwen worden alleen gebruikt voor opslag.

Nu alle percelen verkocht zijn, engageert Veneco er zich toe actie te blijven op het terrein. “We zorgen nog voor het beheer van de site zoals het groenonderhoud en het kuisen van de grachten”, verduidelijkt Sofie Vandelannoote algemeen directeur bij Veneco.

Info: Wendy Van Laere, 09 251 22 22,  wendy.vanlaere@veneco.be 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies