Klaver Vier-eindejaarsactie beloont winnaars

Geplaatst op 31/01/2018

Klaver Vier-eindejaarsactie beloont winnaars

Klaver Vier-eindejaarsactie beloont winnaars

Sandra Van De Walle uit Oosteeklo en Denzel Van De Voorde uit Assenede zijn de grote winnaars van de jaarlijkse Klaver Vier-eindejaarsactie. Ze kunnen rekenen op een goed gevuld waardebonnenpakket van 500 euro.

Achttien andere winnaars ontvingen een waardebonnenpakket van 250 euro dat ze kunnen spenderen bij de deelnemende handelaars. Al voor het achtste jaar op rij sloegen de handelaars van Assenede, Bassevelde, Boekhoute en Oosteeklo de handen in elkaar voor de organisatie van een grootschalige eindejaarsactie. De actie bleek opnieuw een groot succes. “Enkel door samen te werken kunnen we blijven groeien. Een goed handelsapparaat dat samenwerkt is voor een gemeentebestuur van goudwaarde”, klonk het lovend tijdens de prijsuitreiking.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies