'Den Aster' zoekt nieuwe conciërge.

Geplaatst op 11/10/2018

Vacature.

Het OCMW van Assenede gaat op zoek naar een nieuwe conciërge voor de assistentiewoningen van ‘Den Aster’ in Oosteeklo.

 

Als conciërge ben je een heel belangrijker schakel in het reilen en zeilen van onze serviceflats ‘Den Aster’. Je bent de spil- en aanspreekfiguur tussen de bewoners en verantwoordelijken binnen ons OCMW.

Daarnaast sta je in voor een goed beheer van het gebouw tijdens en buiten de normale werkuren. Je waakt over de veiligheid en de toegankelijkheid van de serviceflats en staat in voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimten van ‘Den Aster’ en het bijhorende dienstencentrum. Je staat in voor het toezicht op het jeugd- en sportdomein Ter Walle gelegen achter het wooncomplex van ‘Den Aster’.

Meer info vind je hier.

Tot het einde van het jaar kan ‘Den Aster’ rekenen op de diensten van de afscheidnemende conciërge die zich nog tot 31 december over de bewoners van de assistentiewoningen ontfermt.

Info: Communicatiedienst, 09 341 95 97, communicatie@assenede.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies