Kom mee klinken op het nieuwe dorpshuis in Bassevelde

Geplaatst op 16/10/2018

Volksreceptie op zaterdag 27 oktober van 11.00 tot 13.00 uur

Oproep aan alle Basseveldenaren:  

Kom op 27 oktober mee klinken op het nieuwe dorpshuis

Binnenkort opent het nieuwe dorpshuis op het Dorp in Bassevelde. Omdat te vieren trakteert het gemeentebestuur op zaterdag 27 oktober alle Basseveldenaren op een gezellige volksreceptie in het nieuwe dorpshuis.

Afspraak vanaf 11.00 tot 13.00 uur. Er zal ezelsbier zijn, een lekker hapje en uiteraard een pak Basseveldse gezelligheid.

Ondertussen weten de Basseveldenaren ook naar welke naam hun nieuwe dorpshuis luistert. Tijdens een groot referendum op verkiezingsdag koos de Basseveldenaar massaal voor Bass’Cul. Een samentrekking van ‘Bass’ (Bassevelde) en Cul (cultuur). Een plek waar Basseveldenaren samen aan laagdrempelige (het Franse basse, Bassevelde betekent eigenlijk lage velden) cultuur kunnen doen.

 

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies