Wegwijsmoment in nieuw dorpshuis Bass’Cul

Geplaatst op 24/10/2018

Ontdek het nieuwe dorpshuis op 13 november

Vrijdag opent het nieuwe Basseveldse dorpshuis Bass’Cul de deuren. Omdat te vieren is er zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur een grote volksreceptie in Bass’Cul. Alle ‘ezels’ worden uitgenodigd om mee te klinken op hun nieuwe thuis. Vanaf 7 november kan Bass’Cul ook effectief gebruikt worden. Boeken kan via de bekende reservatiemodule van de gemeentelijke website: reservaties.assenede.be. Om iedereen wegwijs te maken in het gebouw organiseert de gemeente Assenede op 13 november om 19.30 uur een wegwijsmoment in Bass’Cul. Tijdens het infomoment krijg je meer uitleg over het reservatiesysteem, de mogelijkheden van het gebouw en de werking van Bass’Cul.

Inschrijven voor dit moment kan via vrijetijd@assenede.be.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies