Assenede levert voor tweede jaar op rij Nationale Prins van België

Geplaatst op 17/12/2018

Jonas volgt Keizer Maarten op

Voor het tweede jaar op rij komt de Nationale Prins van België uit onze gemeente. Jonas Molinarolli volgt onze eigenste keizer Maarten Van Laere op. Een enorme eer voor een carnavalsgemeente.

Vorig jaar beleefde de carnavalisten in Assenede een uniek jaar. Zo waren we niet alleen de thuis van onze eigen Prins Carnaval, maar ook die van de nationale Prins en Prinses van België en de nationale kinderprins. Carnaval 2019 blijkt op dat vlak niet onder te zullen moeten doen. Zo werd Basseveldenaar Jonas Molinarolli afgelopen weekend gekroond tot Nationale Prins van België. Een eer die vorig jaar keizer Maarten Van Laere te beurt viel en het bewijs dat de reputatie van onze carnavalsgemeente ook meer en meer buiten de gemeentegrenzen weerklank krijgt. Eerder werd Sarah Keisse verkozen als Prins Carnaval. Ook een unicum, zo is Sarah de eerste prinses na 47-jaar.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies