Kerstmarkt belooft pak gezelligheid en ambiance

Geplaatst op 04/12/2018

Gemeentelijke feestcommissie blaast oude traditie nieuw leven in

Kerstmarkt belooft pak gezelligheid en ambiance

De kerstmarkt is terug van weggeweest in Assenede. Meer dan 25 standhouders verwelkomen je komende zaterdag vanaf 14.00 uur op de Markt.

De overkoepelende organisatie is in handen van de gemeentelijke feestcommissie van Assenede. Uiteraard komt ook de kerstman langs. Vanaf 15.00 uur komt hij jan en alleman begroeten. Naast gezellig kerstshoppen kan je er terecht voor optredens en een gezellig horecadorp. Om 16.00 uur komt de dansbende van Dance Explosion de markt verblijden. Wie zelf de beentjes wil losgooien kan om 17.00 uur deelnemen aan kerstzumba. Vanaf 19.00 uur staan Andy Live, Stefaan Edwerds en Cindy er op het podium.  

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies