Buitenspeeldag op het speelplein van de Kasteelstraat

Geplaatst op 01/04/2018

Alle kinderen naar buiten !

Geen excuus om binnen te blijven op woensdag 18 april, want dan is het al voor de 11de keer Buitenspeeldag!

Op die dag gaan de televisiezenders Nickelodeon, Nick Jr, Studio 100 TV, Ketnet, VTMKZOOM en KADET tussen 13.00 en 17.00 uur op zwart. Geen televisie die namiddag en dus een duidelijk signaal om naar buiten te gaan. En je hoeft je zeker niet te vervelen want er valt heel wat te beleven! Er zal een leuk springkasteel aanwezig zijn.

Alle kinderen naar buiten dus en breng gerust je fiets, voetbal, step, vriendjes en vriendinnetjes mee. En vooral veel goesting om buiten te spelen.

De Buitenspeeldag is volledig gratis en gaat door op het speelplein van de Kasteelstraat in Assenede van 14.00 tot 17.00 uur.

Boodschap aan de mama’s en papa’s:

De Buitenspeeldag is een campagne die kinderen en jongeren aanzet om buiten te sporten en spelen in hun onmiddellijke omgeving. We voorzien geen georganiseerde activiteiten, maar willen de kinderen tonen dat er ook in onze gemeente ruimte is om buiten te spelen en ravotten.

Opgelet: De Buitenspeeldag is geen kinderopvanginitiatief. Kinderen zijn op eigen verantwoordelijkheid vrij te komen en te gaan. We raden aan jonge kinderen zelf te begeleiden.

Meer info: Dienst Vrije Tijd – jeugd en sport – 09 341 90 80 – vrijetijd@assenede.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies