Deel zuidelijk laterale weg afgesloten voor aanleg brug over N49/E34

Geplaatst op 20/04/2018

Werken voor aanleg brug over N49/E34 in Oosteeklo

Voor de aanleg van de langverwachte brug over de N49/E34 ter hoogte van de Stroomstraat in Oosteeklo wordt een deel van de zuidelijke laterale weg tussen Zoetelucht en Stroomstraat soms afgesloten voor alle verkeer.  De werken zullen er duren tot en met 13 juli. Deze timing houdt uiteraard geen rekening met eventueel weerverlet of andere mogelijke vertragingen. Gedurende de periode van de werken geldt er een omleiding via Zoetelucht, Duivelsgoed, Westakkerstraat, Rijkestraat en Stroomstraat. In beide rijrichtingen.

Meer info via onze Technische dienst Wegen en Verkeer, 09 341 90 83, technischedienst@assenede.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies