U13Cup krijgt 24ste editie

Geplaatst op 21/08/2018

Van vrijdag 31 mei 2019 tot en met zondag 2 juni 2019.

Er komt een 24ste editie van de U13Cup in Bassevelde. Dat beslisten de organisatoren van het befaamde jeugdvoetbaltornooi deze week.

Voetballiefhebbers schrijven het weekend  van vrijdag 31 mei en zaterdag en zondag 1 en 2 juni best nu al in de agenda.

De U13Cup is één van de meest prestigieuze jeugdvoetbaltornooien die ons land rijk is. Door een kwalitatief hoogstaande organisatie werd in de afgelopen 23 jaar een stevige reputatie opgebouwd bij alle Belgische topploegen. Ook de buitenlandse toppers prezen de voorbije jaren steeds de perfecte organisatie en bestempelden het tornooi als één van de beste van Europa. De U13Cup wordt dan ook niet zomaar de ‘Champions League voor U13’  genoemd! Dat de U13Cup een kweekvijver is van talenten bewijzen de vele grote namen die er door de jaren heen passeerden. Onder andere de huidige generatie Rode Duivels speelde zijn eerste grote Europese wedstrijden in Bassevelde.

Gastgezinnen gezocht

Om de vele internationale spelertjes die elk jaar deelnemen een fijne tijd te garanderen, gaat de organisatie nu al op zoek naar gastgezinnen. Die staan deze tornooidagen in voor de opvang van de jonge talenten. Wie interesse heeft om één of meerdere spelers op te vangen, kan contact opnemen met Danny Haers op 09 373 40 46, 0473 41 08 52 of via daniel.haers@tornooibassevelde.be.

Vrijwilligers en sponsors gezocht                                                                                                  

Ook tijdens de week van de opbouw en tijdens het tornooi zelf is de tornooidirectie nog op zoek naar helpende handen. Zo’n organisatie kan immers niet zonder de tomeloze inzet van tientallen vrijwilligers en sympathisanten. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de organisatie via
info@u13cup.be.

Ook geïnteresseerde sponsors kunnen op dit adres terecht.

www.u13cup.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies