Zwerfkattenactie in september

Geplaatst op 13/09/2018

Een verwittigd baasje ...

Zwerfkattenactie in september

Op 17,18,19, 20 en 21 september organiseert vzw RATO in opdracht van de gemeente Assenede een grote zwerfkattenactie in verschillende buurten. 

Er wordt gevangen in volgende straten: Hendekenstraat, Sebastiaanstraat, Vlasgaardstraat, Hazelarenhoek, Trieststraat, Kloosterstraat, Toverheksstraat, Moestuinstraat, Weststraat,  Meuleken, Hooghofstraat, Meelstraat en Knikkerstraat.

De gevangen genomen zwerfkatten worden naar de dierenarts gebracht, waar ze steriel worden gemaakt en daarna terug uitgezet op de plaats waar ze werden gevonden. Er wordt gevraagd aan de inwoners om hun eigen kat op deze dagen binnen te houden of te voorzien van een halsbandje. Er wordt ook gevraagd om zwerfkatten geen eten te geven gezien ze tijdens deze vangactie gelokt worden met voeding.

Info Milieudienst, 09 341 95 92, milieu@assenede.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies