Waterlek in Koning Albertstraat

Geplaatst op 21/09/2018

De Watergroep is ter plekke

Waterlek in Koning Albertstraat

 

De Watergroep meldt dat er sinds gisterenavond een breuk is in de waterleiding in de Koning Albertstraat. Er is een technische ploeg ter plaatse. Tegen de middag zal alles hersteld zijn. De Watergroep informeert de inwoners over de drinkbaarheid van het drinkwater.  

 

Om verder waterverlies en andere schade te voorkomen heeft de wachtmedewerker van De Watergroep gisterenavond een deel van de leiding afgesloten waardoor vannacht en deze voormiddag de huizen in de groene zone zonder water zitten. Alle huizen hebben een brief van De Watergroep in de brievenbus gekregen en sommige bewoners zijn ook nog persoonlijk ingelicht door de medewerker van De Watergroep.

 

Momenteel is De Watergroep de breuk aan het herstellen. Als alles goed gaat, is het probleem nog voor de middag verholpen. Wat de drinkbaarheid van het water betreft, dienen de getroffen inwoners de berichtgeving van De Watergroep af te wachten.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies