Zwelthoek heeft eigen laadpaal voor elektrische wagens

Geplaatst op 26/09/2018

Assenede zet volop in op duurzame mobiliteit

Assenede heeft een tweede publieke laadpaal voor elektrische wagens

De paal staat ter hoogte van parking Zwelthoek en werd in gebruik genomen in het bijzijn van het Asseneedse schepencollege en een vertegenwoordiger van Eandis. De gemeente Assenede wil via zijn pas goedgekeurde klimaatplan in de toekomst nog meer inzetten op duurzame mobiliteit. Eerder werd al een laadpaal  in gebruik genomen op parking ’t Groentjen in Oosteeklo. In de nabije toekomst is het ook nog de bedoeling laadpalen te plaatsen in Boekhoute en Bassevelde.

Info: klimaatambtenaar Lindsay De Decker, 09 218 19 23 of lindsay.dedecker@assenede.be.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies