Schrijf je in voor de lessenreeks Multimove en Sportsnack

Geplaatst op 05/09/2018

Vanaf 5 september

Vanaf de derde week van september start de sportdienst opnieuw met de wekelijkse lessenreeksen. Kleuters en lagere schoolkinderen kunnen na schooltijd komen sporten in de sporthal en/of turnzaal van VBS het Ooievaarsnest in Boekhoute.

Voor de lessenreeks Multimove en sportsnack werken we met inschrijvingen vooraf. De overige lessenreeksen kunnen gevolgd worden met 10-beurtenkaarten. Een beurtenkaart kan je aanschaffen bij de sportdienst of in het Bezoekerscentrum Boekhoute.

Multimove

Vanaf woensdag 19 september starten de lessen Multimove opnieuw. De kinderen kunnen zich inschrijven voor een reeks van 11 lessen. De nieuwkomers krijgen een gratis proefbeurt.

Multimove biedt 3- tot 8-jarige kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan. Door kinderen in uitdagende bewegingssituaties te plaatsen waarbij ze ervaringen opdoen in de 12 bewegingsvaardigheden, wordt hun motorische ontwikkeling geprikkeld. Plezierbeleving staat hierbij centraal!

Inschrijven kan vanaf woensdag 5 september om 9.00 uur en gebeurt voor de volledige lessenreeks. De plaatsen zijn beperkt.

Sportsnack

De sportdienst organiseert in samenwerking met Sport Vlaanderen, de buitenschoolse opvang en SVS SPORTSNACK. Tijdens dit extra sportuurtje na school staan plezierbeleving en recreatief bewegen centraal. Inschrijven kan vanaf woensdag 5 september om 9.00 uur en gebeurt voor de volledige lessenreeks. Alle kinderen van groot Assenede kunnen online inschrijven via de website.

Meer info en inschrijven via https://www.assenede.be/nl/online-aanvragen/inschrijven-kampen

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies