Zwerfkattenvangactie in oktober

Geplaatst op 09/10/2019

Van 28 tot 31 oktober 2019

Van 28 tot en met en 31 oktober wordt opnieuw een grote zwerfkattenvangactie georganiseerd in Assenede.

Rato vzw gaat in opdracht van het gemeentebestuur zwerfkatten vangen in de Trieststraat, Sint-Sebastiaanstraat, Duvekeete, Hendekensstraat en Stationsstraat. De kooien worden geplaatst op 28 en 29 oktober 2019.

De gevangen genomen zwerfkatten worden naar de dierenarts gebracht, waar ze steriel worden gemaakt en daarna terug uitgezet op de plaats waar ze werden gevonden. Er wordt gevraagd aan de inwoners om hun eigen kat op deze dagen binnen te houden of te voorzien van een halsbandje. Er wordt ook gevraagd om zwerfkatten geen eten te geven gezien ze tijdens deze vangactie gelokt worden met voeding.

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies