Assenedesteenweg tijdelijk afgesloten voor wegeniswerken in Zelzate

Geplaatst op 25/11/2019

Gemotoriseerd verkeer dient om te rijden

Van 27.11.2019 tot en met 20.12.2019 zal de Assenedesteenweg in Zelzate afgesloten worden voor gemotoriseerd verkeer.

Er dienen aanpassingen te gebeuren aan het rioleringsnet om de nieuw te realiseren woonsite ‘Kattenhoek’ aan te kunnen sluiten op het net en nadien wegenis aan te leggen. Fietsers en voetgangers kunnen ten allen tijde door. Er wordt een veilige doorgang voorzien. Het gemotoriseerd verkeer kan omrijden in beide rijrichtingen via Zelzatestraat, Stoepestraat, E34 en R4. Ook de haltes van Lijn 97 en lijn 96 worden niet bediend. Er komen een nieuwe tijdelijke haltes aan de Stoepestraat (over de E34) en aan de R4, ter hoogte van de met de Assenedesteenweg richting E34. Voor verdere vragen of opmerkingen kan steeds contact opgenomen worden met de dienst communicatie van de gemeente Zelzate via 09 342 20 20 of communicatie@zelzate.be.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies