Prinses Sarah verlengt titel

Geplaatst op 25/11/2019

Aftellen nu naar Carnaval 2020!

Prinses Sarah regeert een extra jaar over carnaval in Assenede

In een kolkende feestloods heeft Prinses Sarah I zaterdagnacht op een grandioze manier haar titel als Prinses Carnaval weten te verlengen. Sarah slaagde met verve in haar prinselijke examen. Ze behaalde uiteindelijk 87% van de stemmen.

Een enorme score. “Haar acts zaten dan ook heel goed in elkaar”, luidde het juryrapport. De jury maakte het haar evenwel niet makkelijk. Zo werd hare prinselijke hoogheid onderworpen aan de meest uitdagende proeven. Op een bepaald moment moest Sarah 200 Facebook-likes op anderhalf uur weten te verzamelen. De teller stopte uiteindelijk op 466 likes. Wat meteen alles zegt over de populariteit van de prinses.

Toch was ze, ondanks het feit dat er geen tegenkandidaten waren, niet altijd zeker dat ze het ging halen. “Wat een rollercoaster van emoties zijn de laatste weken geweest”, blikt Sarah Keisse (30) terug. “Gelukkig kon ik opnieuw rekenen op een fantastisch team achter mij. Zonder hen had ik mijn titel nooit verlengd.”

Als Sarah volgend jaar opnieuw haar titel weet te verlengen, wordt ze de eerste Keizerin Carnaval in de meer dan 100 jaar oude traditie van carnaval in Assenede.

Carnaval gaat in 2020 door van 22 februari tot en met 1 maart. De grote verlichte avondcarnavalsstoet is voorzien op zaterdag 29 februari 2020.

Info: Communicatiedienst, 09 341 95 97, communicatie@assenede.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies