Werken in Oosteeklodorp

Geplaatst op 25/11/2019

Werken worden uitgesteld tot 2 december.

 

De firma Soga NV laat weten dat de geplande werken door de weersomstandigheden uitgesteld worden. De werken zijn nu gepland van 2 tot en met 4 december.

 

De komende dagen wordt er gewerkt in Oosteeklodorp.

Aquafin voert dinsdag 26 november onderhoudswerken uit ter hoogte van het dorpsplein van Oosteeklo. Tijdens de onderhoudswerken wordt er éénrichtingsverkeer ingevoerd in het gedeelte Oosteeklodorp vanaf huisnummer 6 tot aan het kruispunt met de Ertveldesteenweg/Koning Albertstraat, in de rijrichting van de Stroomstraat naar kruispunt Ertveldesteenweg/Koning Albertstraat.

Woensdag 27 november wordt gestart met bijkomende werken aan het ondergronds pompstation ter hoogte van het dorpsplein in Oosteeklo. Deze werken worden uitgevoerd door de firma Soga NV uit Verrebroek.  Het gedeelte van Oosteeklodorp waar de putten zich bevinden wordt verkeersvrij gemaakt. De werken worden bewust uitgevoerd na de schooluren ’s morgens en moeten klaar zijn voor de schooluren ’s avonds.

Er wordt een omleiding voorzien via de N49, Nieuwburgstraat, Holstraat (Evergem), Biezenkouter (Evergem), Stuivenberg (Evergem), Eeklostraat (Evergem), Ertveldesteensweg in beide richtingen.

Tijdens de werken geldt een parkeerverbod over de ganse werkzone aan beide kanten van de rijweg.

De handelszaken blijven wel bereikbaar en voor de fietsers en voetgangers wordt een veilige doorgang gegarandeerd.

De werken worden vrijdag 29 november afgerond.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies