CADOZA-fans getuigen: “De CADOZA blijft het perfecte eindejaarsgeschenk!”

Geplaatst op 10/12/2019

Koop je Cadoza aan de balie van het gemeentehuis, bij de dienst Vrije Tijd of in het bezoekerscentrum van Boekhoute.

CADOZA-fans getuigen: “De CADOZA blijft het perfecte eindejaarsgeschenk!”

Twee jaar geleden werd de CADOZA-bon gelanceerd. Met meer dan 3.500 verkochte bonnen overtreft het succes van de CADOZA nog steeds de wildste verwachtingen. Ook deze eindejaarsperiode belooft de populaire cadeaubon opnieuw onder heel wat kerstbomen te belanden. “Het is dan ook het ideale eindejaarsgeschenk”, zeggen CADOZA-fans Nico Buysse en Trude Van De Rostyne.

Met de CADOZA wilden de Adviesraad voor Lokale Economie (ALEA) en de gemeente Assenede een passend geschenk creëren voor iedereen die kopen in eigen regio een warm hart toedraagt. Tegelijkertijd wilde de bon een injectie betekenen voor onze lokale economie. Na twee jaar is de bon al goed ingeburgerd. Zo zijn er zelfs onvervalste CADOZA-fans.

Nico Buysse en Trude Van De Rostyne zijn er twee van. “We hebben de CADOZA twee jaar geleden voor het eerst gekregen als verjaardagsgeschenk van vrienden. Een aangename verrassing. Zo hadden we wel al eens een BONGO-bon gekregen, maar een CADOZA kenden we niet. Het grote voordeel tegenover zo’n BONGO is dat alle zaken die de CADOZA aanvaarden in eigen gemeente liggen, terwijl je voor zo’n BONGO soms uren moet rijden om hem te kunnen innen. Het is niet de eerste keer dat we een BONGO moeten verkopen, maar dat zijn we met de CADOZA nog niet tegengekomen”, weten Trude en Nico.

Ook dit jaar zullen bij Nico en Trude opnieuw CADOZA’s onder de kerstboom liggen. “Het grote voordeel is dat je er werkelijk alles mee kunt betalen. Zo hebben we de CADOZA bonnen al voor van alles gebruikt. Om PC-toebehoren te kopen, kledij, een pyjama, de dagelijkse boodschappen, maar we zijn er bijvoorbeeld ook al eens lekker mee gaan eten. Als geboren en getogen Assenedenaren is het leuk de plaatselijke middenstand te ondersteunen. Het geeft je een goed gevoel. Bovendien is het aanbod aan handelszaken in onze gemeente zo ruim. Bij ons zullen er deze eindejaarsperiode dan ook zeker een aantal CADOZA’s onder de kerstboom liggen. Het blijft voor ons het perfecte eindejaarsgeschenk.”

Wie ook een CADOZA bon wil aankopen, kan terecht aan de balie van het gemeentehuis, bij de dienst Vrije Tijd of in het bezoekerscentrum van Boekhoute. CADOZA’s kunnen aangekocht worden in schijven van 10 of 25 euro. De deelnemende handelaars vind je hier.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies