9.451 euro voor 11.11.11

Geplaatst op 11/12/2019

Ook jij kan volgend jaar mee het verschil maken

Dit jaar werd in onze gemeente 9.451 euro opgehaald tijdens de jaarlijkse 11.11.11-actie. De actie wordt elk jaar georganiseerd onder de vleugels van de gemeentelijke raad voor ontwikkelingssamenwerking (GROS) en stond dit jaar in het teken van ‘changemakers’.

Changemakers streven naar een duurzame, leefbare toekomst waarin iedereen een plaats krijgt. Ze doen dat elk op hun eigen manier. Ze strijden tegen ongelijkheid, klimaatverandering, uitbuiting door grote multinationals en ga zo maar door. Ook in Bassevelde hebben we een aantal gemotiveerde ‘changemakers’. Traditioneel organiseren ze er elk jaar hun vermaarde rijstmaaltijd. Voor het eerst verkochten de meer dan 70 medewerkers er samen 1.200 rijstmaaltijden. Een dubbel record dat goed is voor een opbrengst van 8.100 euro. De traditionele 11.11.11-ophaling in onze gemeente bracht 1.351 euro op. Alles samen voor een totaalbedrag van 9.451 euro.

Ook in de toekomst organiseert de Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking nog heel wat acties voor het goede doel. Wil je in de toekomst meewerken aan plaatselijke acties, of zelf een actie opzetten, neem dan contact op met gros.assenede@skynet.be.

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies