Nieuwe infogids 2020

Geplaatst op 27/12/2019

Zoek voor deze gids een bevoorrecht plekje in uw woning

Als vervroegd nieuwjaarsgeschenk krijgen alle Assenedenaren deze week een nieuwe infogids in de brievenbus.

De gids wil een staalkaart zijn van de gemeente ‘anno 2020’.  In het eerste deel van de gids kan je een overzicht vinden van de belangrijkste actoren en hun contactgegevens. Het bestuur, de gemeentelijke diensten,… ze stellen zich graag voor.

Het tweede deel is een handige begrippenlijst. ‘Van A tot Z’ krijg je een uitstekend beeld van wat de gemeentelijke diensten allemaal voor de burger kunnen betekenen. Assenede is een gemeente met een erg uitgebreide dienstverlening. Er werd voor deze indeling gekozen om de gebruiksvriendelijkheid van de gemeentegids te vergroten. Op die manier bladeren burgers snel naar de gewenste info. Van reispas naar bouwvergunning of van toerisme naar vacatures, het is een kleine stap. Naast de gewenste info krijg je ook de contactgegevens van de betreffende dienst. Simpel, maar verdomd handig. Het is een huizenhoog cliché, maar een geïnformeerd burger is er twee waard!

Assenedenaren zoeken voor deze gids een bevoorrecht plaatsje in hun woning en voor onze gemeente een plaatsje in hun hart.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies