Kerstmarkt Assenede groot succes, gemeentelijke feestcommissie blikt al vooruit

Geplaatst op 09/12/2019

Binnenkort nieuwjaarsreceptie, carnaval en deze zomer EK-dorp

De kerstmarkt van afgelopen zaterdag op de Markt van Assenede bleek een groot succes. Zo groot dat de gemeentelijke feestcommissie en de gemeente Assenede nu al besloten om volgend jaar opnieuw een kerstmarkt te organiseren.

Iedereen was het er zaterdag over eens: de Markt ademde gezelligheid tijdens de kerstmarkt van de gemeentelijke feestcommissie. Er waren leuk verlichte kraampjes, optredens en een massa aan tevreden mensen. De gemeentelijke feestcommissie en de gemeente Assenede mogen van een geslaagde samenwerking spreken. Daarom werd nu al beslist ook volgend jaar een kerstmarkt te organiseren op de Markt van Assenede.

Nieuwjaarsreceptie en carnaval

De pret zit er de komende maanden bovendien zeker nog niet op in Assenede. Zo speelt de gemeentelijke feestcommissie ook een grote rol in de organisatie van de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie op zondag 5 januari op het plein voor het gemeentehuis. Afspraak vanaf 11.00 uur. Daarna tellen we af naar carnaval dat dit jaar plaatsvindt vanaf 22 februari. De grote verlichte avondcarnavalsstoet is voorzien op zaterdag 29 februari 2020.

EK-dorp

Maar ook komende zomer wil de gemeentelijke feestcommissie scoren. Zo krijgt Assenede vanaf 12 juni een echt EK-dorp. Daar zullen alle matchen van onze Rode Duivels op groot scherm te volgen zijn. Het WK dorp wordt gebouwd op de evenementenweide naast het gemeentehuis. De finale is op zondag 12 juli.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies