Polyvalente zaal Diederikplein heeft nieuw sanitair en verwarming

Geplaatst op 20/02/2019

"Een serieuze en comfortabele stap vooruit voor iedereen"

De gebruikers van de polyvalente zaal aan het Diederikplein beschikken sinds deze week over gloednieuw sanitair en verwarming. Geen dag te vroeg. Zo was het sanitair niet alleen dringend aan vervanging toe, er waren ook geen afzonderlijke douches voor mannen en vrouwen.

De polyvalente zaal aan het Diederikplein, in de volksmond ook wel eens de oude sporthal genoemd, is erg populair bij het verenigingsleven. Zowel de succesvolle Karateclub Kazoku Asssenede, als de tafeltennisclub ‘Netje Over’ maken wekelijks gebruik van de zaal.

Omdat de clubs zowel mannelijke als vrouwelijke leden tellen, leverde dat soms vervelende situaties op na training. Zo was er maar één doucheblok. Dankzij een investering van 15.000 euro (exclusief BTW) van de gemeente Assenede komt daar gelukkig verandering in. Zo werden er twee afzonderlijke doucheruimtes ingericht en werd ook de verwarming vernieuwd. Ook basisschool ‘De Wegwijzer’ maakt gebruik van de polyvalente zaal. “Dit is een serieuze en comfortabele stap vooruit voor iedereen”, besluit een tevreden directrice Nadine De Weerdt.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies