Milieuraad zoekt gemotiveerde leden

Geplaatst op 22/02/2019

Bepaal mee het milieubeleid in onze gemeente

De milieuraad van Assenede is op zoek naar nieuwe en gemotiveerde leden.

De milieuraad wordt samengesteld uit vertegenwoordigers van milieu- en natuurverenigingen, socio-culturele organisaties, beroepsgroepen, wildbeheerseenheden, onderwijs en individuele kandidaten. Vanuit de politieke fracties en de polderbesturen worden niet-stemgerechtigde leden vertegenwoordigd.

De milieu- en natuurverenigingen dienen minstens voor 1/3 vertegenwoordigd zijn. De man/vrouwverhouding dient ook minimum 1/3 te zijn.

In de schoot van de milieuraad worden ook enkele werkgroepen opgericht. Deze werkgroepen bestaan deels uit leden van de milieuraad maar er kunnen ook andere geïnteresseerden aan deelnemen. Er is een werkgroep bij-vriendelijke gemeente , een werkgroep Trage Wegen en vanaf dit jaar willen we ook een werkgroep klimaat oprichten.

Ben je geïnteresseerd schrijf dan gerust een briefje met je motivatie waarom graag zou deelnemen aan de milieuraad en de goedkeuring van de vereniging die je vertegenwoordigd naar de milieudienst, Kasteelstraat 1-3, 9960 Assenede of per e-mail milieu@assenede.be .

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies