Sporthal zaterdag opnieuw decor van grote Kaboemdag

Geplaatst op 28/02/2019

Schoenen en laarzen aan de kant!

Komende zaterdag is de gemeentelijke sporthal van Assenede opnieuw het decor voor de jaarlijkse ‘Kaboemdag’.

De sporthal wordt door de jeugdraad ingericht als een groot kinderspeeldorp met tientallen springkastelen en spectaculaire hindernissenbanen. Kinderen van alle leeftijden kunnen zich er naar hartenlust uitleven. Om de kinderen volop van alle attracties te laten genieten wordt er gewerkt met tijdslots. Kinderen jonger dan zes kunnen zich komen uitleven van 10.00 tot 12.00uur. Kinderen van het 1ste tot en met het 3de leerjaar zijn welkom van 12.30 tot 14.30 uur. Het 4de tot het 6 leerjaar kan ravotten van 15.00 tot 17.00 uur. Het motto blijft: “Schoenen en laarzen aan de kant, dan wordt het springen pas echt plezant.”

Info: Jeugddienst, 09 341 90 80, jeugd@assenede.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies