Veiligheidsperimeter rond polyvalent gebouw Kapelledreef 2

Geplaatst op 14/03/2019

Sporthal toegankelijk via cafetaria

Uit veiligheidsoverwegingen werd beslist een veiligheidsperimeter in te stellen rond het polyvalente gebouw in de Kapelledreef 2 in Assenede.

Door het noodweer van afgelopen zondag liggen er dakplaten los. Bovendien kreeg het dak het zwaar te verduren. Om te vermijden dat brokstukken op voorbijgangers terecht komen werd beslist een veiligheidsperimeter van 25 meter in te stellen rond het gebouw. Daardoor moet ook de ingang van de sporthal afgezet worden. De sporthal blijft toegankelijk via de ingang van de cafetaria. Van daaruit kunnen de bezoekers van de sporthal een bewegwijzerd traject volgen. Ook een deel van de speelplaats van basisschool ‘De Wegwijzer’ wordt uit voorzorg afgezet. Er is geen reden tot paniek. De gebruikers van het gebouw werden op de hoogte gesteld.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies