Kom naar de buitenspeeldag!

Geplaatst op 11/04/2019

Op woensdag 24 april

Kom op woensdag 24 april naar de buitenspeeldag in Oosteeklo!

 

Jij kent de Buitenspeeldag toch al? Al voor de 12de keer op rij kan je een hele woensdagnamiddag buiten ravotten en sporten. Afspraak op woensdag 24 april op jeugd- en sportdomein Ter Walle.

Op jouw favoriete televisiezenders valt er alleszins helemaal niets te beleven. Die gaan een hele namiddag op zwart. Je hebt dan ook geen enkel excuus om binnen te blijven! Kom woensdag 24 april naar buiten en trommel je klasgenootjes, vriendjes, buurjongens en -meisjes op en maak er een spetterend avontuur van.

De buitenspeeldag is volledig gratis en gaat door in Oosteeklo, op het Jeugd- en Sportdomein Ter Walle, van 14.00 tot 17.00 uur.

Boodschap aan de mama’s en papa’s:

De buitenspeeldag is een campagne die kinderen en jongeren aanzet om buiten te sporten en spelen in hun onmiddellijke omgeving. We voorzien geen georganiseerde activiteiten, maar willen de kinderen tonen dat er ook in onze gemeente ruimte is om buiten te spelen en ravotten.

Opgelet: De buitenspeeldag is geen kinderopvanginitiatief. Kinderen zijn op eigen verantwoordelijkheid vrij te komen en te gaan. We raden aan jonge kinderen zelf te begeleiden.

Meer info: Dienst Vrije Tijd, jeugd en sport, 09 341 90 80, vrijetijd@assenede.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies