Buitenspeeldag gaat door (zonder springkastelen)

Geplaatst op 24/04/2019

Jeugd- en sportdomein Ter Walle decor voor namiddag vol buitenspeelplezier

Geen excuus om binnen te blijven vandaag. Zo organiseert onze dienst Vrije Tijd een grote Buitenspeeldag op jeugd- en sportdomein Ter Walle in Oosteeklo. Omdat er momenteel een stevige wind opsteekt, werd beslist de springskastelen terug op te bergen. Gelukkig is er nog een pak meer te beleven op de Buitenspeeldag. Afspraak tussen 14.00 en 17.00 uur op sport- en jeugddomein Ter Walle in Oosteeklo.

De Buitenspeeldag is een campagne die kinderen en jongeren aanzet om buiten te sporten en spelen in hun onmiddellijke omgeving. We voorzien geen georganiseerde activiteiten, maar willen de kinderen tonen dat er ook in onze gemeente ruimte is om buiten te spelen en ravotten.

Opgelet: De Buitenspeeldag is geen kinderopvanginitiatief. Kinderen zijn op eigen verantwoordelijkheid vrij te komen en te gaan. We raden aan jonge kinderen zelf te begeleiden.

Meer info: Dienst Vrije Tijd – jeugd en sport – 09 341 90 80 – vrijetijd@assenede.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies