Zwerfkattenactie in mei

Geplaatst op 08/05/2019

Van 20 tot en met 24 mei organiseert vzw RATO een grote zwerfkattenactie in Assenede

Van 20 tot en met 24 mei organiseert vzw RATO een grote zwerfkattenactie in Assenede.

De zwerfkatten zullen gevangen genomen worden met kooien die geplaatst worden op 20 en 21 mei.  De gevangen genomen zwerfkatten worden naar de dierenarts gebracht, waar ze steriel worden gemaakt. Nadien worden ze terug uitgezet op de plaats waar ze werden gevonden. Er wordt gevraagd aan de inwoners om hun eigen kat op deze dagen binnen te houden of te voorzien van een halsbandje. Tot slot roepen we de inwoners op om de zwerfkatten geen eten te geven, aangezien ze tijdens de vangactie gelokt worden met voeding.

Info: Milieudienst, 09 341 95 92, milieu@assenede.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies