Schapen in de Braakmanstraat zijn verhuisd

Geplaatst op 06/08/2019

Graag traag voor onze dieren

Sinds april lopen er schapen in de Braakmanstraat om de dijken te begrazen. Door deze dieren de dijken te laten begrazen, wordt gewerkt aan het ecologisch beheer van bloemrijke dijken. Begin augustus werden de schapen verhuisd naar een nieuw stuk dijk.

Daarom durven we vandaag nogmaals een oproep te lanceren aan iedereen die in de Braakmanstraat passeert om respect te tonen voor de schapen en lammetjes. Ze zorgen op hun manier voor meer ecologisch evenwicht.  Daarom willen we vragen aan iedereen om mee te werken en zich te houden aan de snelheidslimiet van 30 kilometer per uur en honden aan de leiband te houden. Er wordt ook gevraagd de dieren niet te voederen. Bedankt voor uw begrip en geniet van het uitzicht.

Info: Milieudienst, 09 341 95 92, mail: milieu@assenede.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies