Finse piste feestelijk ingelopen tijdens geslaagde scholenveldloop

Geplaatst op 26/09/2019

Het trainen kan beginnen

Vandaag was het jeugd- en sportdomein in de Kloosterstraat in Assenede het decor voor een erg geslaagde scholenveldloop. Hét uitgelezen moment om de nieuwe Finste piste in te lopen.

Honderden kinderen van alle scholen uit Assenede, Bassevelde, Boekhoute en Oosteeklo kwamen er hun beste sportieve beentje voorzetten. Er werd gelopen dat het een lieve lust was en uiteraard was deelnemen belangrijker dan winnen. Tussen al dat sportieve scholenveldloopgeweld kregen de ouders en de andere aanwezigen de kans om de gloednieuwe Finste piste feestelijk in te lopen. De nieuwe Finse piste is 700 meter lang en loopt over het volledige jeugd- en sportdomein. Na de sportieve inspanning werd geklonken met een gezond appel- of perensapje. Juist, sporters beleven meer…in Assenede!

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies