25ste editie U13CUP belooft sportief vuurwerk

Geplaatst op 16/01/2020

Al heel wat internationale kleppers bevestigden hun komst naar Bassevelde

De affiche voor de 25ste editie van de U13CUP, die op 6 en 7 juni plaatsvindt op de terreinen van KVV Klauwaarts Bassevelde, is bijna klaar. Vijftien van de zestien ploegen zijn bekend. Met onder andere Real Madrid, Juventus Turijn en FC Porto aan de aftrap mag sportief vuurwerk verwacht worden.

De U13CUP viert dit jaar zijn zilveren jubileum. Het prestigieuze jeugdvoetbaltornooi bouwde in de afgelopen 25-jaar een reputatie op tot ver buiten de landsgrenzen. Het tornooi is hofleverancier voor de Rode Duivels. Zo speelde driekwart van de huidige selectie hun eerste grote internationale matchen op het toneel van de U13CUP.

De jubileumeditie belooft dan ook sportief vuurwerk. Zo bevestigden al heel wat internationale kleppers hun deelname aan de ‘Champions League voor miniemen’. Naast de U13CUP Selectie, Selectie het Nieuwsblad, KAA Gent, Zulte Waregem, KRC Genk, Club Brugge en RSC Anderlecht komen ook PSV Eindhoven, AZ Alkmaar, BVB 09 Dortmund, Celtic FC, Juventus Turijn, FC Porto, FC KIA Teheran en Real Madrid naar Bassevelde afgezakt.

In februari wordt nog één absolute klepper aan de affiche toegevoegd.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies