Groepsaankoop 100% Belgische groene stroom

Geplaatst op 21/01/2020

Inschrijven vóór 4 februari 2020.

Betaal minder voor groene stroom

 

Wil jij besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Doe dan mee met de negende groepsaankoop voor groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Schrijf je vóór 4 februari 2020 in via www.oost-vlaanderen.be/groenestroom. Je krijgt een persoonlijk aanbod met een prijs, berekend op jouw opgegeven verbruik. Vind je het voorstel interessant, dan accepteer je het aanbod tot en met 5 april 2020. De provincie regelt de overstap naar je nieuwe leverancier.

Meer info

Gratis infolijn: 0800 76101 (werkdagen van 9 tot 20 uur), groenestroom@oost-vlaanderen.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies