Oproep voor grote Cadoza ‘winkelhier-actie’ in december

Geplaatst op 01/10/2020

Handelaars kunnen nog inschrijven tot 8 oktober

In december ontvangt elk gezin in de gemeente Assenede een ‘winkelhier’ Cadozabon van 5 euro in de brievenbus. Daarnaast pakt de gemeente uit met een winkelhiergids om de lokale middenstanders te ondersteunen. Handelaars kunnen nog steeds inschrijven op beide initiatieven.

De ‘winkelhier Cadozabon’ maakt deel uit van het relanceplan van de gemeente Assenede. De Cadozabon, de gemeentelijke cadeaubon, is er al jaren een erg populair geschenk. Om corona te vergeten, brengt de gemeente nu een speciale editie bon uit.

Ondertussen schreven al 107 handelaars in op dit initiatief. Heel wat onder hen reserveerden ook een gratis plaatsje in de gemeentelijke publiciteitsgids die in december gelanceerd wordt en bieden de inwoners van Assenede binnenkort een aangename korting of een leuk gadget aan bij een bezoekje aan hun zaak!

Handelszaken uit Assenede die deel uit willen maken van dit unieke winkelhier-verhaal kunnen nog tot 8 oktober inschrijven via www.assenede.be/inschrijven.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies