Laat je hart stralen voor Assenede

Geplaatst op 13/11/2020

(en voor je buren)

In november verschenen op de vier dorpspleinen van onze gemeente vier grote lichtgevende harten. Deze harten zorgen voor licht in donkere dagen en willen iedereen een hart onder de riem steken in wat als de meest bizarre eindejaarsperiode ooit bestempeld kan worden. Daarnaast brengen ze ook een belangrijke boodschap.

Een boodschap van elkaar niet loslaten.

Een boodschap van verbonden zijn.

Een boodschap van hoop in donkere bange dagen.

Ook jij kan die boodschap mee helpen verkondigen!

Door je huis of tuin te verlichten in deze donkere dagen!

Daarnaast vragen we om ook jouw hart te laten stralen voor zij die het moeilijker hebben.

Door het coronavirus raken vele mensen afgesloten van de wereld. In 2021 willen we hen opnieuw omarmen en knuffelen. Laat hen daarom nu weten dat je aan hen denkt. Dat je hen niet loslaat.

Daarom vind je bij het Cadozine die je in december in de brievenbus ontvangt een speciale wenskaart. Stuur deze kaart naar zij die een duwtje in de rug kunnen gebruiken.

Naar die eenzame buurman of buurvrouw, naar de bewoners van onze rusthuizen, naar die vriend met wie je graag nog eens een babbeltje wil slaan of het verre familielid dat dringend een knuffel nodig heeft.

In de volgende Belleman steekt ook een mooie poster die je voor het raam kan hangen om te tonen dat jij er bent voor je buren.

Kortom: Laat je hart stralen voor Assenede (en je buren)!

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies