Binnen sporten vanaf zaterdag opnieuw toegelaten voor kinderen tot 13 jaar

Geplaatst op 25/11/2020

Ook gemeentelijke sporthal opent opnieuw de deuren voor jeugdtrainingen

Vanaf zaterdag 28 november is het in Assenede opnieuw toegelaten voor kinderen tot 13 jaar om binnen te sporten.

Eerder besliste de gemeentelijke crisiscel al het buitensporten toe te laten, daar komt nu ook binnensporten bij. Dat betekent ook dat de sporthal opnieuw zijn deuren opent voor de jeugdtrainingen van onze sportclubs. De beslissing komt er na grondig overleg en op vraag van enkele sportclubs. Sport is belangrijk voor het mentale welzijn van kinderen. Nu de coronacijfers in een dalende trend zitten in onze gemeente, is de crisiscel van oordeel dat binnen sporten voor kinderen tot 13 jaar opnieuw toegelaten kan worden.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies