Voortaan online inschrijven voor vakantiewerking buitenschoolse opvangen

Geplaatst op 27/11/2020

Inschrijven voor kerstvakantie kan vanaf 30 november om 19.00 uur

Vanaf maandag 30 november om 19.00 uur kan je inschrijven voor de vakantiewerking van de buitenschoolse kinderenopvang. Omdat ook de buitenschoolse kinderopvang mee wil met zijn tijd hebben we werk gemaakt van een online inschrijvingssysteem. 

Ouders die in het verleden al gebruik maakten van het IBO zullen een e-mail ontvangen met daarin een link en een unieke code van Tjek, de beheerder van het ouderportaal. Door te klikken op deze link, en het invoeren van deze unieke code, kan u uw kind(eren) inschrijven voor de vakantieperiodes.  Gelieve ons te laten weten indien u geen email van Tjek zou ontvangen (mogelijks is deze email in uw spam belandt). 

Via deze weg laten we u graag al even kennismaken met het ouderportaal  via een filmpje en handleiding, te bekijken via deze link: https://manual.tjek.be/ouderportaal/. De handleiding kan u nalezen onder het filmpje.  

Inschrijven voor de vakantieperiodes is verplicht. Alle vestigingsplaatsen van het IBO openen tijdens de kerstvakantie 2020. We hopen daarmee tegemoet te komen aan de wensen van vele ouders inzake veiligheid tijdens deze corona-epidemieOp 24 december 2020 sluit het IBO om17.00 uur ipv 18.30 uur. Graag geven we ook nog even mee dat er een collectieve sluiting is van het IBO van maandag 28 december tot en met donderdag 31 december 2020.  

 

Contact IBO

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies