11 novembervieringen in beperkte kring

Geplaatst op 09/11/2020

Oproep om vlag uit te hangen

Woensdag 11 november herdenken we Wapenstilstand. Door de strenge coronamaatregelen gaan de plechtigheden in onze gemeente in beperkte kring door.

Twee vertegenwoordigers van de vaderlandslievende verenigingen zullen woensdag samen met een vertegenwoordiger van het college in elke gemeente een groet brengen aan het oorlogsmonument. In het gemeentelijk informatieblad, dat eind oktober verscheen, riepen we onze inwoners reeds op om de vlag uit te hangen. Een oproep die gemeenteraadslid Remi Van De Veire vandaag nog versterkte via een persoonlijke oproep voor Oosteeklo. “Dat mag een Belgische of Vlaamse vlag zijn, een van de Vredesfeesten, de vlag van Oosteeklo of van een vereniging, een witte of zelfgemaakte vlag”, aldus Remi Van De Veire. We sluiten ons graag nog eens bij deze oproep aan. Uit respect voor zij die hun leven gaven voor de vrede. Nooit meer oorlog!

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies