Een 'Warm Assenede-pakket' voor elk gezin in Assenede

Geplaatst op 11/12/2020

Ontdek de Limited Edition Cadoza, het Cadozine en de 'Laat je hart stralen-wenskaart'

Komend weekend valt bij alle inwoners van Assenede de ‘Limited edition Cadoza’, het ‘Cadozine’ en de speciale ‘Laat je hart stralen voor Assenede’-wenskaart in de brievenbus.

Het coronavirus heeft ons leven grondig door elkaar geschud. Als gemeenschap worden we stevig op de proef gesteld, gelukkig is het sociaal weefsel in onze gemeente sterk. Via het ‘Warm Assenede-pakket’ willen we iedereen bedanken voor de inzet van de afgelopen maanden. Assenede toonde zich een warme en solidaire gemeente, niemand in onze gemeente bleef achter. Een gevoel waar we ook de komende maanden op in willen zetten.

Limited edition Cadoza

Onze middenstand werd zwaar getroffen door de crisis. Ook zij kunnen onze steun hard gebruiken. Daarom investeert de gemeente Assenede deze winter 31.000 euro in een ‘limited edition Cadoza-bon’ voor elk gezin. Via de bon investeren we niet alleen in de koopkracht van onze gezinnen, maar willen we ook onze lokale middenstand dat broodnodige duwtje in de rug geven.

Cadozine

Daarnaast pakken we ook uit met een eigen ‘Cadozine’. Daarin kom je alles te weten over het rijke handelsapparaat in onze gemeente, de nieuwe digitale Cadoza en de gemeenschappelijke Klaver Vier-actie die we dit jaar in ons warme Assenede op touw zetten. Daarnaast bevat het Cadozine ook een uitgebreid bonnengedeelte met aanbiedingen van onze lokale handelaars. Je leest het, we hebben alle troeven in handen om er in Assenede toch nog een geslaagd eindejaar van te maken.

Laat je hart stralen

Als laatste vind je ook nog een wenskaart. Door het coronavirus raken vele mensen afgesloten van de wereld. In 2021 willen we hen opnieuw omarmen en knuffelen.  Daarom willen we hen nu al laten weten dat we aan hen denken. Bezorg deze postkaart aan die eenzame buurman of buurvrouw, aan de bewoners van onze rusthuizen, aan die vriend met wie je graag nog eens een babbeltje wil slaan of het verre familielid dat dringend een knuffel nodig heeft.

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies