Klaver Vier, da’s prijzen winnen van Kerst tot en met Valentijn

Geplaatst op 14/12/2020

Koop lokaal en win honderden euro's aan Cadoza's

Vaste waarden blijven bestaan en dus is ook de jaarlijkse Klaver Vier-actie tijdens dit bizarre jaar van de partij. De actie loopt van 14 december tot en met 14 februari, van Kerst tot en met Valentijn.

Elk jaar verenigen de handelaars in Assenede, Bassevelde, Boekhoute en Oosteeklo zich onder de noemer Klaver Vier om een grote eindejaarsactie op touw te zetten. Die actie is dit jaar extra belangrijk. Door de coronacrisis zagen veel van onze lokale middenstanders hun omzet slinken als sneeuw voor de zon.  Door tijdens de eindejaarsperiode, maar ook erna, lokaal te winkelen en deel te nemen aan de eindejaarsactie kan iedereen de Asseneedse middenstand steunen.  

Maar ook de klant heeft daar baat bij. Dankzij de jaarlijkse Klaver Vier-actie kan je opnieuw fantastische prijzen winnen.  De prijzenpot bestaat uit ‘cadeaudozen’ boordevol Cadoza-bonnen ter waarde van €500,- , €250,- en €100,-. 

De actie loopt dit jaar van 14 december 2020 tot en met 14 februari 2021. Tijdens deze periode ontvang je bij de deelnemende handelaars een stempel per beginnende schijf van 5 euro. Volle stempelkaarten kan je deponeren in de Klaver 4-actie dozen bij de handelaars en dit tot en met 21 februari 2021. De winnaars worden persoonlijk verwittigd. 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies