485 mensen ontvangen vroeg kerstgeschenk voor inzet tijdens coronacrisis

Geplaatst op 17/12/2020

Bedankt iedereen!

485 mensen ontvangen deze week een Cadozabon ter waarde van 25 euro van de gemeente Assenede voor hun inzet tijdens de coronacrisis. Het gaat voornamelijk over vrijwilligers, personeelsleden van de woon- en zorgcentra en gemeente- en OCMW-personeel.

2020 was een zwaar jaar voor velen. Toch toonde onze gemeente zich een warme en solidaire gemeente. Niemand bleef achter. Dat kon alleen dankzij de inzet van velen. Tientallen vrijwilligers hielpen maaltijden bedelen, deden boodschappen, deelden brieven en kaartjes uit,…. Daarnaast waren er ook  de 240 personeelsleden van onze woon- en zorgcentra. Het werk dat zij dit jaar verrichten is niet in woorden te vatten, laat staan dat een Cadozabon van 25 euro volstaat. Toch wilde het gemeentebestuur niet nalaten al deze mensen te bedanken voor hun inzet.

Relance

In totaal investeerde de gemeente meer dan 90.000 euro in de relance van de lokale economie via de gemeentelijke cadeaucheque Cadoza. Die is via www.cadoza.be sinds 14 december bovendien ook digitaal ter beschikking. Ondertussen ontvangen meer dan 100 handelaars in Assenede de Cadoza. Een stijging van 25% ten opzichte van vorig jaar.

#ikkoopAssenede

In januari, februari en maart lanceert de gemeente Assenede ook nog een #ikkoopAssenede-actie. Iedereen die tijdens deze drie maanden een aankoop doet bij de lokale middenstand en dat deelt via sociale media met de hashtag #ikkoopAssenede maakt kans op een Cadoza ter waarde van 25 euro.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies