Ten Art Miles zoekt creatief talent en kunstenaars

Geplaatst op 04/02/2020

De gemeente Assenede gaat op zoek naar een kunstenaar/grafisch ontwerper voor het ontwerpen van een campagnebeeld voor een nieuwe cultureel en sportief evenement rond de mooiste kreken van het Meetjesland

De gemeente Assenede gaat op zoek naar een kunstenaar/grafisch ontwerper voor het ontwerpen van een campagnebeeld voor een nieuwe cultureel en sportief evenement rond de mooiste kreken van het Meetjesland.

Ten Art Miles is een belevingsloop en wandeling voor het hele gezin waarbij sport en kunst elkaar ontmoeten binnen het prachtige kader van de Meetjeslandse kreken. Het evenement vindt plaats op 17 oktober 2020. Voor de promocampagne zijn we op zoek naar een campagnebeeld. Gezien het kunstzinnige karakter van het evenement organiseert de cultuurdienst van de gemeente Assenede een wedstrijd onder kunstenaars en grafisch ontwerpers. Wie het leukste campagnebeeld ontwerpt, ontvangt naast eeuwige roem in Assenede en ver daarbuiten een kleine vergoeding van 100 euro.

Het campagnebeeld zal onder andere gebruikt worden via verschillende communicatiekanalen en dienen als herkenbaar beeld voor Ten Art Miles. De wedstrijd staat zowel open voor professionele kunstenaars en grafisch ontwerpers als gepassioneerde liefhebbers. Deelnemers dienen minstens 16 jaar oud te zijn en inwoner van het Meetjesland.

Kandidaturen en ontwerpen ten laatste op 29 februari bij de cultuurdienst via cultuur@assenede.be of aan de balie van de dienst Vrije Tijd. Ook het reglement en verdere info kunnen via deze weg bekomen worden. 

Kunstwerken gezocht

Voor het evenement zelf zijn we op zoek naar tien kunstenaars die een beeldend werk maken geïnspireerd door de natuur en de plek waar het werk geplaatst wordt. Ecologie en duurzaamheid worden als belangrijke criteria beschouwd. Om de mijl plaatsen we een kunstwerk. Meer info en kandidaturen via de cultuurdienst.

Over Ten Art Miles

Ten Art Miles wil aanknopen met de culturele traditie van evenementen als A(rt)ssenede, Holderdepolder en AHA. Tegelijkertijd willen we onze gemeente blijvend promoten als sportieve uitvalsbasis. #sportersbelevenmeer #assenede

Info: Cultuurdienst, 09 218 78 96, cultuur@assenede.be

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies