Alle fracties toegelaten op het recyclagepark

Geplaatst op 15/04/2020

Vanaf donderdag 16 april

Vanaf komende donderdag 16 april kan je opnieuw met alle fracties - behalve asbest, batterijen, textiel en afgedankte elektrische toestellen -  terecht op het recyclagepark. Momenteel was het recyclagepark enkel open voor groenafval, hout en steenpuin.

Na een evaluatie werd beslist om het recyclagepark opnieuw open te stellen voor alle fracties. Enkel asbest, batterijen, textiel en afgedankte elektrische toestellen zijn niet welkom omdat deze momenteel niet worden opgehaald door de afvalverwerkers. Er mogen ook meerdere fracties per aanrijbeurt afgeleverd worden. Aan de toegangspoort is een gemeenschapswacht aanwezig die alle toegangsbewijzen en ladingen controleert.

Afspraak

Wie naar het recyclagepark wil komen, moet nog steeds eerst een afspraak maken. Op basis van de beschikbaarheid worden slechts 8 afspraken per half uur ingepland. Daarnaast geldt een maximum van 3 kubieke meter afval per bezoek. Er wordt slechts één persoon per voertuig toegelaten op het recyclagepark. Kinderen worden gezien de uitzonderlijke omstandigheden niet toegelaten op het park.

Wie een afspraak wil maken belt  naar 09 341 95 95. Dit kan elke werkdag (maandag t.e.m. vrijdag) van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur.

Dit dien je bij de hand te houden als je belt voor een afspraak:

·         De nummerplaat van het voertuig waarmee je langskomt

·         Naam van de bestuurder van het voertuig

·         Schatting van de hoeveelheid afval

·         Telefoonnummer

De afspraken worden ingeschreven op basis van de beschikbaarheid.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies