Meetjesman lanceert #injekotbeleefjemeer-menu's

Geplaatst op 02/04/2020

Leuke tips tegen de verveling

Meetjesman lanceert #injekotbeleefjemeer-menu’s om verveling tegen te gaan in coronatijden

De regionale jeugddienst Meetjesman en zes Meetjeslandse gemeenten slaan de handen in elkaar om jongeren op een vrolijke, leuke, creatieve en uitdagende manier door de coronacrisis te loodsen. Elke dag lanceren ze een #injekotbeleefjemeer-menu met leuke tips voor een dag vol spelen, leren, bewegen, dansen en zingen in je kot!

De #injekotbeleefjemeer-menu’s zijn een samenwerking tussen de gemeenten Assenede, Evergem, Lievegem, Kaprijke, Sint-Laureins en Wachtebeke. Ze gingen de mosterd halen in Lochristi waar al een succesvol voorbeeld werd opgezet. Na enkele weken géén school, kan de verveling al wel eens toeslaan. Géén nood! Meetjesman snelt je hulp. Zo wordt elke dag een #injekotbeleefjemeer-menu opgemaakt voor kleuters, kids, tieners en 16-plussers. De menu’s zitten vol verrassende activiteiten om in je kot te beleven.

Eenvoudig

Meedoen is eenvoudig.  Laat je e-mailadres achter op het inschrijvingsformulier en ontvang elke dag - gratis en voor niks- een menukaart voor jouw kroost! 

https://forms.gle/HDNqtnduekxgF7Nh6

#injekotbeleefjemeer #meetjesman
 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies