Reuzengroot spandoek als bedanking

Geplaatst op 20/04/2020

Voor alle Asseneedse coronahelden

Deze ochtend werd in het centrum van Boekhoute een reuzengroot spandoek van 5 meter hoog en 12 meter breed onthuld met een bedankingsboodschap voor het zorgpersoneel en alle coronahelden in onze regio.

Het spandoek is een initiatief van het grafisch ontwerpbedrijf Rman uit Oosteeklo, de vzw Gîrnaertfeesten en de gemeente Assenede. Het was grafisch ontwerper Herman De Groote, de man achter het grafisch ontwerpbedrijf Rman, die de voorzet gaf. De vzw Gîrnaertfeesten en de gemeente twijfelden niet en sprongen meteen op de kar.

“Normaal wordt het frame waar het spandoek aanhangt, gebruikt om tijdens het toeristisch seizoen de toekomstige restauratiewerken aan de BOU8 toe te lichten. Maar gezien er nu geen toeristen in Boekhoute passeren, maar wel heel veel lokale helden die dagelijks in de weer zijn in strijd tegen het coronavirus, leek het ons een goed idee er een alternatief spandoek met een bedankingsboodschap op te hangen.” De gemeentediensten hingen het spandoek deze ochtend omhoog.

Affiches

Naast het spandoek komt er via de Belleman, het gemeentelijk infoblad van de gemeente Assenede dat eind april bij alle inwoners in de bus valt, nog een afficheactie. Zo zal binnenin de Belleman een affiche steken om alle helden uit onze gemeente te bedanken. Bedoeling is dat onze inwoners die voor het raam hangen.

Info: Communicatiedienst, 09 341 95 97, communicatie@assenede.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies